Galerii: Ratas käis Toidupangas pakke komplekteerimas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peaminister Jüri Ratas käis täna hommikul jõulueelse traditsioonina Toidupangas vabatahtlikuna abiks toidupakke komplekteerimas.

«Täna hommikul jätkasime varasemate aastate traditsiooni oma meeskonnaga jõulude eel Toidupangas abis käia. Komplekteerisime 119 jõulupakki, mis lähevad homme jagamisele Tallinna linnaosades ning ka Harkus, Sauel ja Kernus,» kirjutas Ratas sotsiaalmeedias.

«Võtan mütsi maha kõigi Toidupanga töötajate ja vabatahtlike ees, kes seda tööd igapäevaselt teevad. Te panete abivajajatele sõna otseses mõttes toidu lauale. Ma tänan teid,» ütles ta.

BNSi küsimusele, kas peaminister ei saaks enda ametitegevuse kaudu kuidagi muud moodi toiduabi vajavatele inimestele kasulikum olla, vastas peaministri büroo juhataja Tanel Kiik, et «ühiskondliku heaolu ja sidususe suurendamine on üks neljast põhieesmärgist».

«Seda aitavad saavutada nii tulumaksuvaba miinimumi mitmekordistamine, koolilõuna toetuse tõus, pensionireform, kõrgendatud ravivajadusega inimestele ravimikulude suuremas määras hüvitamine kui ka väga paljud teised meetmed,» sõnas Kiik.

Peaministri büroo juhataja lisas, et toidupangas vabatahtlikuna pakkide kokkupanemine on kujunenud jõulutraditsiooniks. «Jüri Ratas käis oma lähemate ametikaaslastega seal ka eelmisel kahel aastal jõulupakke komplekteerimas. Täna kokku pandud jõulupakid lähevad jagamisele mitmes Tallinna linnaosas ning ka Harkus, Sauel ja Kernus,» sõnas Kiik.

«Jüri Ratas peab oluliseks leida tiheda töögraafiku juures aega ka vabatahtliku tegevuse jaoks. Lisaks erinevatel talgutel osalemisele on ta kaksteist aastat korraldanud Pirita velodroomil ja metsaradadel tasuta jalgrattavõistlust ning viimased viis aastat Nõmmel vabaõhu maleturniiri Paul Kerese mälestuseks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles