Kolmel bussijuhil täitus TAK-is 40 tööaastat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremalt bussijuht Juri Šitikov, bussijuht Ivan Voišnis ja tehnoabijuht, varem aastakümneid bussijuhina töötanud Iossif Ginkul.
Paremalt bussijuht Juri Šitikov, bussijuht Ivan Voišnis ja tehnoabijuht, varem aastakümneid bussijuhina töötanud Iossif Ginkul. Foto: Sirje Roht

Tallinna Autobussikoondis õnnitles kolme auväärse staažiga töökollektiivi liiget, 40 aastat linlasi teenindanud bussijuhte Juri Šitikovi ja Ivan Voišnisit ning 40 aastat TAK-is bussijuhi ja tehnilise abi juhina töötanud Iossif Ginkulit tööjuubelite puhul ja avaldas neile tänu väärika töömehetee ning tublilt töötatud aastate eest.


Kõik kolm meest jätkavad tööd TAK-is, Juri Šitikov ja Ivan Voišnis bussijuhtidena ning Iossif Ginkul tehnilise abi juhina, ütles ettevõtte avalike suhete juht Sirje Roht.

Tähtpäevalised meenutasid ühises vestlusringis bussiliikluse keerulist ja huvitavat arengut möödunud nelja aastakümne vältel, 1970. aastate algusest tänaseni kasutusel olnud bussimudeleid, toonaste ja praeguste ühissõidukite juhtimise ja hooldamise erinevusi ning kuidas on bussijuhtide silmade läbi muutunud bussisõitjad nende 40 aasta jooksul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles