Prefekt: suur avariides hukkunute arv on mõtlemiskoht

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Juta Ristsoo

Lääne prefektuuri teeninduspiirkonnas on sel aastal liiklusõnnetustes hukkunud seitse inimest, samas mullu samal ajal mitte ühtegi; prefekt Priit Suve hinnangul on see mõtlemiskoht kõigile ametnikele, kellest selles valdkonnas midagi sõltub.

ASi Pärnumaa Teed soolalattu Audrus mahub ligi 600 tonni libeduse tõrjeks ette nähtud soola, nüüdseks on järel veel umbes 60 tonni, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat»

Firma juhi Uno Kase sõnul on selle aasta talvekulud 30 protsenti suuremad kui eelmisel talvel, mis oli samuti raske talv. «Keegi raha juurde ei anna, kõik käib võidetud hooldelepingu alusel ja vaatamata sellele, et on nii raske talv, keegi isegi ei võta jutule, kui lepingut tahad muuta või lisaraha kuskilt leida,» selgitas Kask.

Maanteeameti Lääne regiooni direktor Enn Raadik rääkis, et tee seisundi nõuetega on antud tee hooldajatele teatud aeg, mille jooksul peab ta libeduse tõrjuma, kuid vahete-vahel on ametkondlik juurdlus näidanud, et tee on libe, kuid lepingupartnerile ei saa midagi ette heita, kuna ta oli oma töödega täiesti graafikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles