Leigeri esimene liinireis väljub neljapäeva hommikul Rohukülast

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas.
Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Jaanus Lensment

Parvlaev Leiger alustab neljapäeval, 22.detsembril liiniliiklust Rohuküla-Heltermaa liinil, esimene väljumine toimub kell 6.30 Rohukülast.

Laev  ja meeskond eesotsas kapten Viktor Rohtlaga lahkub Vanasadamast kolmapäeva pärastlõunal ja suundub Tallinnast Rohuküla sadamasse, teatas TS Laevad.

TS Laevad juhatuse esimehe Kaido Padari sõnul toimub huvilistele avatud uste päev laevaga tutvumiseks 14.jaanuaril.

«Kuna jõulupühade ajal on palju inimesi, kes soovivad Hiiumaale ja tagasi sõita, siis otsustasime avatud uste päeva lükata jaanuarikuusse, mil  liinireisijaid vähem ja võimalik laevasid asendada. Uue parvlaeva liinile tulekut on oodatud kaua ja oluline on ikkagi esmalt reisijad teenindada. Kindlasti saab aga ka esimene liinireis olema erilisem, kuna hiidlased on otsustanud Hiiumaa kuulsa legendi «Vanamees ja kits» traditsiooni jätkata ning 22.detsembril tulla esimesele reisile vastu kitsega,» rääkis Padar.  

Parvlaev Leiger saab Rohuküla-Heltermaa liinil põhilaevaks ning hakkab teenindama põhigraafikut. Teise laevana teenindab liini parvlaev Regula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles