Maailma kolmas mees peab leppima tugevuselt teise sarjaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks rallivõitu ja üldarvestuse kolmas koht ei olnud piisavad, et Andreas Mikkelsen ja Anders Jæger saaksid ka uut hooaega WRC-sarjas alustada.
Kaks rallivõitu ja üldarvestuse kolmas koht ei olnud piisavad, et Andreas Mikkelsen ja Anders Jæger saaksid ka uut hooaega WRC-sarjas alustada. Foto: Neil Blackbourn/AP

RALLI. Ehkki Andreas Mikkelsen on lõpetanud viimasel kolmel hooajal autoralli MM-sarjas kolmanda kohaga ja võitis tänavu nii Poola kui ka Austraalia ralli, jäi ta uue hooaja sõitjateruletis tööta. Nii peab tippude hulka tõusnud norralane uuel aastal vähemalt esialgu taanduma aste madalamale, WRC2-sarja.

Kui neljakordne maailmameister Sebastien Ogier liitus pika kaalumise järel M-Spordiga ja Jari-Matti Latvala kogemusi vajati hädasti Toyotas, siis Mikkelsenil reaalseid šansse WRC-sarjaga liitumiseks ei tekkinudki. Näiteks M-Spordi boss Malcolm Wilson kinnitas, et mõtles küll norralase palkamisele, kuid oleks ta tööle võtnud ainult juhul, kui Ogier oleks läinud mõnda teise meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles