Palju raha, suured ootused (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Taavi Aas, peaminister Jüri Ratas ja Rahandusminister Sven Sester vaatasid eile koos linnahallis ringi.
Tallinna linnapea Taavi Aas, peaminister Jüri Ratas ja Rahandusminister Sven Sester vaatasid eile koos linnahallis ringi. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinna Linnahalli ümberehitamisse pannakse lähiaastail Eesti ehitusajaloo rekordilähedane summa: sama palju kui neljale uuele parvlaevale kokku. Valitsus loodab riigi muutumist konverentsiturismi maaks. Tasuvusuuringud näitavad aga, et vähemalt esialgu ei suuda hoone kasumit teenida.

«Praegu näitavad analüüsid, et kasumit ei õnnestu teenida kummagi funktsiooni pealt – ei kontserdi- ega ka konverentsikorralduse pealt. Arvud annavad lootust, et nullini võib hea majandamisega jõuda, aga plussini, seda mitte,» tunnistas Postimehele Tallinna Linnahalli ASi juhatuse liige Väino Sarnet.

Tõdemus, mis on viimaste aastate jooksul eemale peletanud rea rikkaid välisinvestoreid, ei kohutanud eile räämas linnahallis kohtunud kolme ministrit ja Tallinna linnapead kuigivõrd.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles