Tais leiti surnuna noor eestlane, politsei kahtlustab uimasti üledoosi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tais Rayongi linna Tapthongi piirkonnas leiti eile õhtul üürimajast 20-aastase Eesti noormehe surnukeha, politsei kahtlustab narkootikumide üledoosi.

Politsei oletab sündmuskoha vaatluse põhjal, et noormees suri 2-3 päeva enne tema leidmist, kirjutab Tai kohalik meedia.

Noormehe surnukeha lebas toas laua all. Laual oli kott ühe kilogrammi valge pulbriga, arvatavasti kokaiiniga. Samuti olid laual kaal, lusikas, niisked salvrätikud ja rahakott.

Politseiuurijad leidsid põrandalt kuivanud verd, kuid märke vägivallast sündmuskohal ei olnud, ütles politseikapten Chanut Bantong.

Majaomanik rääkis politseile, et 20-aastane Gregor saabus majja 18. detsembril ning üüris toa kuni 21. detsembrini.

Surnukeha leidis eile koristaja, kes läks noormehe tuba korrastama.

Noormehe surma põhjuse selgitab välja ekspertiis. Politsei oletab, et ta suri narkootikumide üledoosi. Millega on laua pealt leitud aine puhul tegemist, selgitab samuti välja ekspertiis.

Noormees on saanud Eestis narkootikumide tellimise eest kriminaalkorras karistada

Tartu maakohus mõistis Gregori mullu märtsis süüdi narkootikumide Eestisse sisseveo katses ja karistas teda ühe aasta pikkuse tingimisi vangistusega ühe aasta ja kuue kuu pikkuse katseajaga.

Süüdistuse järgi tellis Gregor interneti vahendusel Indiast posti teel 200 modafiniili sisaldavat Modalerti tabletti. Postisaadetis saabus Indiast Eestisse mullu veebruaris ning oli adresseeritud Gregori nimele.

Kohus mõistis noormehe süüdi kokkuleppemenetluses.

Copy
Tagasi üles