Foto: varas võttis Võrumaal auto ja sõitis selle sodiks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meegomäelt varastatud BMW.
Meegomäelt varastatud BMW. Foto: Kuvatõmmis

Võrumaal Meegomäe külas varastati ööl vastu laupäeva sõiduauto BMW ja sõideti see vastu puud puruks, sõiduki omanik kutsub sotsiaalmeedias kurjategijat end üles andma.

25. detsembri päeval teatati häirekeskusele, et Võru vallas Meegomäe külas on öö vältel maja eest kadunud sõiduauto BMW.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virki sõnul ilmnes asjaolusid selgitades, et sama sõidukiga oli öösel Meegomäe külas kõrtsi juures vastu puud sõidetud. Avariipaigal ühtki asjaosalist ega tunnistajat ei olnud.

Juhtunu üksikasju asus selgitama politsei. Sõiduk on teisaldatud Võru linnas edasisteks menetlustoiminguteks Jaama 75 parklasse.

«Kes see naljanina oli, kes mu auto täna öösel Võrust varahommikul umbes kella 3-4 ajal varastas ja sellega sellise paugu pani ja suutis isegi ära põgeneda,» kirjutas sõiduki omanik Facebooki «Märgatud Tallinnas» grupis.

«Haiglasse sul pole mõtet minna nii pea ja ei tahaks uskuda, et sa sellisest õnnetusest ilma vigastusteta pääsesid. Anna endast teada, sest varem või hiljem sind leitakse niikuinii üles, ära tee seda enda jaoks raskemaks. Kes soovib, see võib jagada, ja kes soovib varuosi, võib võtta ühendust paari nädala pärast, kuni politsei on auto uurimise lõpetanud,» õhutas omanik varast end üles andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles