Joomasõltlasi ninapidi vedanud kelmid teenisid sadu tuhandeid (3)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Väkram (vasakult teine) kulutas sel aastal juba teist korda koos suurema grupiga kohtupinki. Mõlemal korral jäi ta oma skeemitamistes süüdi.
Vladimir Väkram (vasakult teine) kulutas sel aastal juba teist korda koos suurema grupiga kohtupinki. Mõlemal korral jäi ta oma skeemitamistes süüdi. Foto: Raul Mee

2015. aasta juuni algus. Aleksander (nimi muudetud – J. V.) seisab Tallinnas Sõle tänaval asuva poe lähedal. Ta on juba pikemat aega alkoholiga kimpus. Seda, et ta on alkohoolik, võib aimata juba eemalt vaadates. Mehe juurde astub naine, kes tutvustab ennast Jevgeniana.

Naine küsib mehelt esmapilgul üllatava küsimuse: kas Aleksander oskab anda infot ühiselamute kohta, kuhu küsija sooviks majutada oma ehitusfirma töölised. Vestluse arenedes hakkab Jevgenia pärima aga hoopis Aleksandri vara kohta. Viimaks saab ta teada, et mehele kuulub korter. Seejärel kannab naine ette kurva loo, kuidas ta on raskelt haige ja vajab raha kirurgilise operatsiooni tegemiseks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles