Tallinn paigaldab uusaastaööl kesklinna inimeste kaitseks tõkked (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetõkked Tallinna kesklinnas. Foto on illustratiivne
Teetõkked Tallinna kesklinnas. Foto on illustratiivne Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinna transpordiamet paigaldab uusaastaööl kesklinna jalakäijate kaitseks spetsiaalsed liikluskorraldusvahendid, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa ütles, et esmakordselt kasutatakse katseliselt jalakäijaid ja reguleerijaid kaitsvaid liikluskorraldusvahendeid, mille paigaldamine algab laupäeva õhtul alates kella 19.00-st.

Uusaastaööl on Tallinnas Kaarli puiesteel liiklus mõlemas suunas suletud kella 23.30-st kella 00.30-ni, Komandandi tee on suletud veelgi kauem - ilutulestiku korraldamise tõttu on see suletud alates kella 21.30-st kuni 00.30-ni. Tavatranspordile on piirangud Pärnu maanteel G.Otsa tänava ja Sakala tänavate vahelisel lõigul. Kõigil tänavatel tagatakse läbipääs ühistranspordile, välja arvatud taksodele, samuti politsei- ja päästesõidukitele.

Linnavalitsus soovitab üritusele tulles parkida sõiduk Vabaduse väljakust kaugemale või kasutada ühistransporti.

Vabaduse väljakul tagab avalikku korda ja reguleerib lähiümbruse tänavatel liiklust turvafirma Meeskond.

Klaasvitriin Vabaduse väljaku Harju tänava poolses servas kaetakse uusaastapidustuste ajaks kaitsekattega, samuti suletakse aiaga ligipääs trepile ja platsile vabadusristi juures. Väljakule paigaldatakse täiendavad prügikastid ja käimlad ning kohal on kiirabibrigaad.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles