Vargaks tembeldatud vanur seljatas kohtus politsei

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauri Kulpsoo

Politsei poolt pisivarguste eest väärteokorras karistatud 75-aastase Kuressaare mehe süü ei leidnud kohtus tõendamist ning talle hüvitatakse kaitsja peale kulutatud 648 eurot riigieelarvest.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul kahtlustati meest augustis toime pandud pisivargustes, kui ühel korral varastati poest patareisid ja teisel korral šokolaadi, kirjutas Saarte Hääl.

Mees ise kinnitas, et tema ei ole poest varastanud, kuid vaatamata sellele koostati talle Kuressaare politseijaoskonnas protokoll ning mullu 4. novembril tehtud otsusega määrati 300-kroonine rahaline karistus.

Politsei poolt pisivargaks tembeldatud mees ei olnud aga asjade sellise käiguga rahul ja kaebas politsei tehtud otsuse kohtusse palvega määratud karistus tühistada.

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas vaadati kogutud tõendid läbi ja rahuldati vana mehe kaebus, sest kohtu hinnangul puudusid väärteo tunnused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles