Vabariigi valimiskomisjon täienes infosüsteemide audiitoriga

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimised.
Valimised. Foto: Mailiis Ollino

Audiitorkogu juhatus nimetas uuest aastast jõustunud seadusemuudatuste alusel vabariigi valimiskomisjoni liikmeks infosüsteemide audiitori Teet Raidma.

KPMG Baltics OÜ IT nõustamisteenuste juhina töötava Raidma asendusliikmeks saab Eesti Panga siseaudiitor Janno Kase, teatas vabariigi valimiskomisjon.

Valimiskomisjoni esimehena jätkab Harju maakohtu kohtunik Meelis Eerik ja aseesimehena riigikontrolli kohaliku omavalitsuse auditi osakonna peakontrolör Airi Mikli. Lisaks kuuluvad komisjoni riigikantselei istungiosakonna juhataja Aivar Rahno, riigiprokuratuuri juhtiv riigiprokurör Dilaila Nahkur-Tammiksaar, õiguskantsleri kantselei direktor Olari Koppel ning Tallinna ringkonnakohtu kohtunik Meelika Aava.

Seni osales vabariigi valimiskomisjoni töös ka riigikogu kantselei õigus- ja analüüsiosakonna nõunik Katre Tubro, kuid värskelt jõustunud seadusemuudatuste järgi riigikogu kantselei esindaja komisjoni enam ei kuulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles