Liblik ei nõustunud Aru vallandamisega

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tullio Liblik
Tullio Liblik Foto: Irina Mägi/Meie Maa/Scanpix

Saaremaa Golfi tegevjuhi Aivar Aru lahtilaskmise suhtes on firma nõukogu teiste liikmetega eri meelt suurärimees Tullio Liblik, kes enda väitel ei teadnud Aru vallandamisega lõppenud nõukogu koosolekust ja on asjaga kursis vaid protokolli vahendusel.

«Golfiväljak on sündinud ja selle valmimist võib pidada Aivar Aru elutööks. Tema tegi oma tööd südamega ja suure hoolega,» vastas Tullio Liblik küsimusele, kas ta usaldab Aivar Aru.

Ka firma nõukogu esimees, abilinnapea Urmas Sepp kinnitas, et linn vaieldamatult tunnustab Aivar Aru tehtud tööd golfiväljaku valmimisel.

Kuid just usaldamatuse juhatuse liikme Aivar Aru vastu tõi vabastamise ajendina välja Toivo Alt, kes sai golfifirma nõukogu liikmeks tänavu juulikuus, juba siis jõudsid Kuressaare võimuringkondadest välja jutud, et omaniku esindajad pole Aru tegevusega rahul.

Oma Saarele keegi asjaosalistest selliste seoste põhjuslikkust Aru vabastamisel oma nime all ei kinnitanud. Urmas Sepa kirjalikest vastustest Oma Saare küsimustele võib aga välja lugeda, et golfifirma senine juhtimine ei ole olnud päris linna huvides: «Kuressaare linn kui golfiväljaku suuromanik tunneb vastutust eelkõige linnaelanike ees ning teeb ka omanikuna otsuseid linnaelanike kui maksumaksjate huvidest lähtuvalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles