Pevkur tahab Reformierakonna peasekretäri välja vahetada (2)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Nebokat.
Reimo Nebokat. Foto: Eero Vabamägi

Reformierakonna uue esimehe Hanno Pevkuri sõnul lahkub erakonna senine peasekretär Reimo Nebokat kahe nädala pärast ametist.

Pevkur ütles Kuku raadio saates «Nädala tegija», et tema ettepanek on leida erakonnale uus peasekretär, kes saaks seejärel juba ise otsustada, kes peakontori töötajatest jätkavad ja kes mitte.

Nebokat täidab tema sõnul peasekretäri ülesandeid 1. veebruarini. Pevkur avaldas lootust, et uue peasekretäri saab juhatus ametisse nimetada oma järgmisel koosolekul.

«Me arutasime viimase nelja päeva jooksul Reimoga päris palju erakonna tulevikku ja seda, kas ta saaks jätkata peasekretärina või mitte. Eks neid põhjuseid ole erinevaid, aga see peamine on see, et erakonna esimees peavad väga hästi läbi saama selleks, et erakonna juhtimine hästi toimiks,» selgitas Pevkur ERRile ja lisas, et Nebokatiga olid neil erakonna peakontori juhtimisest erinevad nägemused.

Koos Nebokatiga lahkub ERRi teatel ametist ka piirkondade arendusdivisjoni juhtiv Kalev Lillo.

Aastaid erakonna piirkondade arendusdivisjoni juhtinud Nebokat sai Reformierakonna peasekretäriks eelmise aasta jaanuaris. Peasekretäri kui partei tegevjuhi ülesannete hulka kuulub erakonna organisatsiooni ja valimiskampaaniate juhtimine. Samuti tegeleb peasekretär partei finantsküsimustega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles