Fotod: Järvamaal süüdati põlema palkidest bussiootepaviljon

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal Koigis süüdati eile hilisõhtul põlema palkidest bussiootepaviljon, millest suurem osa tules hävis.

Kell 22.57 teatati häirekeskusele tulekahjust Järvamaal Koigis, kus koolimaja ja lasteaia vahel põles palkidest bussiootepaviljon. Esimesena sündmuskohale jõudnud Sõrandu vabatahtlikele päästjatele avanes vaatepilt, kus paviljon põles suure lahtise leegiga. Hoolimata kohe alanud kustutustöödest, jäid lõpuks püsti vaid üksikud palgid, suurem osa hävis. 

Kuna paviljonis elektrit sees ei olnud, on tõenäoliselt tegemist kellegi pahatahtliku süütamisega, mis võttis inimestelt võimaluse vihma, tuule ja lume eest varjul olles bussi oodata. 

Noored mehed, kes tulekahju avastasid, leidsid lähedalt ka põleva rehvi ja ühe plastikust autodetaili, mille kustutamisega said nad ise hakkama. Pärast seda, kui sündmuskohal töötanud Paide päästad ja Sõrandu vabatahtlikud olid oma töö lõpetanud, hakkasid politseinikud koguma jälgi ja tõendeid võimaliku süütaja tabamiseks.

Kuna oli tuulevaikne õhtu, ei ohustanud leekides bussiootepaviljon lähedal asuvat lasteaeda ega mõisahoonet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles