Kuidas leinata Facebookis? (1)

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia peaminister David Cameron, Taani peaminister Helle Thorning-Schmidt ja USA president Barack Obama Nelson Mandela ärasaatmisel Johannesburgis lõbutsemas.
Suurbritannia peaminister David Cameron, Taani peaminister Helle Thorning-Schmidt ja USA president Barack Obama Nelson Mandela ärasaatmisel Johannesburgis lõbutsemas. Foto: ROBERTO SCHMIDT / AFP / Scanpix

Kui aastakümneid oli lahkunu lähedasele avaliku kaastunde avaldamise koht ajalehe surmakuulutuste rubriik, siis uuemal ajal on selleks saanud ka sotsiaalmeedia. Millised on sealsed trendid, uurisime asjatundjatelt.

Pisut enam kui kümne aasta eest, kuulnud taskutelefoni sõnumi saabumise piiksatust, sain seda lugenuna jahmatava ja ebameeldiva üllatuse. See oli saadetud vana hea tuttava numbrilt, kes teatas kolmandas isikus, et on pärast pikaajalist rasket haigust lahkunud ning et temaga saab viimast korda hüvasti jätta teatud kuupäeval ja kellaajal ühes Eesti väikelinna kirikus. Õõvastav, kas pole? Aga Facebooki ju tol ajal vist polnudki ning eks  lahkunu telefonis leiduvaid andmeid kasutas mõni tema hea sõber. Tänu sellele sai ka hüvasti jätmas käidud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles