Mustamäe vanem: Maxima poest võib kaduda alkohol

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus Tallinnas Sõpruse puiesteel.
Maxima kauplus Tallinnas Sõpruse puiesteel. Foto: Mihkel Maripuu

Mustamäe linnaosavanema Kalle Mihkelsi sõnul võib linnaosa võtta alaealisele alkoholi müünud Maxima poelt 1-3 kuuks ära alkoholimüügi õiguse.

«Istusime siin täna koos ja arutasime, et võib-olla tuleks siiski sellelt kaupluselt ära võtta alkoholimüügi luba,» ütles Mihkels. Ta lisas, et poe kohta on ka varem kaebusi laekunud, et seal on räpane ja kord on käest ära.

«Et võib-olla tuleks hoiatus teha sellega, et võtta müügiluba ära näiteks üheks või kolmeks kuuks,» lausus Mihkels. «Selline on meie esialgne seisukoht.»

Mustamäe vanem märkis samas, et linnaosa langetab lõpliku otsuse umbes kahe nädala jooksul ning kuulab enne ära ka linnavalitsuse seisukoha.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli ütles, et linnavalitsus kujundab oma seisukoha nädala jooksul ja edastab selle Mustamäe linnaosavalitsusele, kes langetab lõpliku otsuse.

Mutli rõhutas, et müügiluba saab ära võtta ühelt konkreetselt poelt, mitte tervelt poeketilt. See pood, mis on alkoholiseadust rikkunud, ainult selle suhtes saab sanktsioone rakendada, lisas ta.

Politsei tegi Tallinna linnavalisusele ettepaneku võtta OÜ-lt Maxima Eesti ära alkoholimüügi luba, sest ettevõtte Mustamäel endises Sääse keskuses asuvas poes müüdi 16-aastasele poisile neli pudelit õlut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles