Reformierakonna esimehe Hanno Pevkuri majja üritati sisse murda (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine siseminister Hanno Pevkur.
Endine siseminister Hanno Pevkur. Foto: SCANPIX

Möödunud ööl püüti sisse murda Reformierakonna esimehe ja endise siseministri Hanno Pevkuri majja Veskimöldres.

Sissemurdmise katsest teatas poliitiku abikaasa Helin Pevkur sotsiaalmeedias, kes kirjutas, et täna varahommikul kell 4.50 püüti nende majja sisse murda. «Läheneti metsa poolt, kuid majal on ka öösel valve peal ja see lärm õnneks peletas kurja eemale! Kaameraid varas ei kartnud,» märkis ta.

Helin Pevkur lisas, et nad on juhtunust politseile teatanud ja oma videopildi saatnud. Ta hoiatas ümberkaudseid elanikke võimalike varguste eest. «Kas on kellelgi lähiajal sealkandis püütud samuti sisse murda/on keegi midagi kahtlast märganud? Igasugune info aitaks politseid. Olge valvsad!»

Põhja prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik kinnitas, et politseile on laekunud info, et täna varahommikul üritati sisse murda majja Nõmme linnaosas. Politsei kontrollib praegu kõiki juhtumi asjaolusid.

Hanno Pevkur ei soovinud juhtumit praegu rohkem kommenteerida, kuid kinnitas, et ta tegeleb sellega koostöös politseiga. Hanno Pevkur elab abikaasa ja lastega kahekorruselises Veskimöldre eramus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles