Raadio 4 peatoimetajaks sai Julia Bali

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremal Julia Bali.
Paremal Julia Bali. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatus valis Raadio 4 uueks peatoimetajaks Julia Bali, kes varem töötas samas kanalis vastutava toimetajana.

Mary Velmet, kes on olnud Raadio 4 peatoimetaja selle asutamisest saati, esitas aasta alguses avalduse peatoimetaja lepingu lõpetamiseks alates 1. veebruarist, juhatus tegi Velmetile ettepaneku jätkata juhatuse nõunikuna, vahendas ERR.

Uue peatoimetaja leidmiseks korraldas juhatus toimetusesisese konkursi, kuhu laekus kaks avaldust.

ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa kommenteeris, et ta olen 12 aasta vältel kõrvalt näinud Julia Bali arengut Raadio 4 toimetuses ja on selle põhjal kindel, et tegemist on kohusetundliku, jätkuvalt arenemisvõimelise ja rahvusringhäälingule kohaseid väärtusi kandva noore inimesega.

«Julia on vastutava toimetajana näidanud, et ta tajub väga hästi Raadio 4 missiooni ja vastutust venekeelse auditooriumi ees, mis ennekõike tähendab seda, et esimese tõese info Eestis toimuvast peab venekeelne auditoorium saama rahvusringhäälingust,» lisas Allikmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles