Ilves pälvis Saksa Bertelsmanni fondi 200 000-eurose autasu (16)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves.
Toomas Hendrik Ilves. Foto: Carlo Allegri/Reuters/Scanpix

President Toomas Hendrik Ilves pälvis teenete eest Eesti digitaalses ümberkujunemises Saksa mõttekoja Bertelsmanni Fondi Reinhard Mohni auhinna, millega kaasneb 200 000-eurone autasu.

Auhinnaga tunnustab Bertelsmanni fond Ilvese tegevust digitaliseerimise eestkõnelejana riigijuhtimise, hariduse ja avalike teenuste vallas, selgub Bertelsmanni Fondi kodulehelt.

«Eesti on eeskujulik näide sellest, milline võiks Saksamaa digitaliseerumine tulevikus olla,» ütles Brigitte Mohn, kes on Bertelsmanni fondi juhatuse liige.

Oma kümneaastase presidentuuri jooksul tegi Ilves Eesti digitaalse ümberkujundamise presidentaalseks ülesandeks ja järgis eesmärgiks võtud sihti fondi hinnangul järjepidevalt ning kaalutletult.

Selle tegevuse eest tunnustatakse Ilvest 200 000 euro suuruse autasuga, mis antakse üle 29. juunil Saksamaal Güterslohs.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles