Liverpooli sünge jaanuar jätkub

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) ja Liverpool langesid karikasarjas konkurentsist.
Ragnar Klavan (vasakul) ja Liverpool langesid karikasarjas konkurentsist. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Ragnar Klavani tööandjale Liverpoolile on uus kalendriaasta alanud kohutavalt: kaheksast mängust on võidetud vaid üks ning laupäevane 1:2 kaotus Inglismaa jalgpalli karikavõistluste 4. ringis Wolverhampton Wanderersile tähendas seda, et veel on võimalik püüda ainult liigatiitlit.

Klavan kuulus jälle Liverpooli algkoosseisu ja mängis 90 minutit. Teiste kaitsjatega võrreldes sai ta asjatundjatelt isegi pisut kiita, kuid kokkuvõttes oli Liverpooli mäng hambutu ja ideetu. «Klavan oli üsna kogenematu kaitseliini kõige rahulikum mängija. Oli julgustav näha, et ta suutis mängule anda lisakäigu ja varasemast rohkem rünnakusse panustada,» kirjutas väljaanne Liverpool Echo, andes eestlasele hindeks 5. Kogu ülejäänud kaitseliin sai hindeks 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles