Tervise Arengu Instituudi uus juht leiti maja seest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise Arengu Instituudi juht Annika Veimer.
Tervise Arengu Instituudi juht Annika Veimer. Foto: sotsiaalministeerium

16. jaanuarist hakkas Tervise Arengu Instituuti juhtima Annika Veimer, kes on alates 2007. aastast töötanud sama instituudi arendusdirektorina.

«Meie eesmärk on toetada tõenduspõhise tervisepoliitika elluviimist. Jätkame intensiivset tööd HIV ja narkomaania ning mittenakkushaiguste ennetamisega, et suunata inimesi terviseteadlikuma käitumise poole, mõjutada tervist toetavaid hoiakuid ning pakkuda kvaliteetseid tervishoiu- ja sotsiaalteenuseid,» ütles Veimer. TAI jätkab uue peadirektori sõnul tööd rahvatervise ja sotsiaalteaduste kompetentsikeskusena.

Üha suurenevat rolli näeb Annika Veimer koostööl. «Teadus- ja arendusasutuste, ettevõtjate ja riigiasutuste omavaheline koostöö on tähtis ning peab kasvama,» sõnas Veimer

Aastatel 2004 kuni  2007 oli Veimer ülemaailmse AIDSi, tuberkuloosi ja malaaria vastu võitlemise fondi (Global Fund) Eesti programmijuht ning seejärel jätkas tööd arendusdirektorina.

Tervise Arengu Instituudi teadusnõukogu kuulutas instituudi peadirektori konkursi välja tänavu septembris, kokku kandideeris kolm inimest. Instituudi senine juht Maris Jesse asus tööle sotsiaalministeeriumi asekantslerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles