Mees peksti kümnete silmapaaride ees poolsurnuks (42)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhker peksmine Balti jaamas
Jõhker peksmine Balti jaamas Foto: Postimees.ee

Tegevuspaigaks on Balti jaama endise jaamahoone ja selle kõrvale jäävate kioskite vaheline ala. Üks mees väljub jaamahoonest ja hakkab jopet seljast ära võtma. Kohe tulevad hoonest ka Mikhail Kutuzov ja Vladimir Astafjev. Kutuzov lööb jope seljast võtnud meest jalaga ja siis kohe täiest jõust käega näkku. Seejärel hüppab ta ohvrile selga ning nad kukuvad koos maha.

Kutuzov jätkab maas lebava mehe klohmimist kätega, Astafjev taob meest ülevalt alla jalaga kehasse ja hiljem pea piirkonda. See kõik toimub Tallinna südames keset päeva. Turvakaamera videolt on näha, et kakluse algfaasis näeb toimuvat pealt vähemalt kuus inimest, kuigi tõenäoliselt on kaamerasilmale nähtamatuid tunnistajaid oluliselt rohkem.

Kutuzov jätkab ohvri tagumist. Neist möödub lähedalt mees, kes peab veidi oma trajektoori muutma, et neile mitte otsa astuda. Ta ütleb korra midagi Astafjevile, aga läheb siis jaamahoonesse sisse ning jätab asja sinnapaika.

Kommentaarid (42)
Copy
Tagasi üles