Tallinna TV nõukogu saab veel ühe liikme

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV.
Tallinna TV. Foto: Tairo Lutter

Linnavalitsuse tänase istungi päevakorras on punkt, millega määratakse Sihtasutuse Tallinna Televisioon nõukogu liikmeks linna avalike suhete direktor Ain Saarna.

Sihtasutuse põhikirja järgi koosneb nõukogu kolmest kuni seitsmest liikmest, kelle volituse kestus on kolm aastat. Tallinna TV nõukogu esimees on abilinnapea Kalle Klandorf, kelle linnavalitsus määras sellele kohale eelmisel nädalal pärast senise nõukogu esimehe Allan Alaküla lahkumist.

Alaküla esitas 23. jaanuaril avalduse tema tagasikutsumiseks sihtasutuse Tallinna Televisioon nõukogu liikme kohalt. Alaküla on öelnud Postimehele, et otsus lahkumiseks oli täielikult tema enda initsiatiiv ning et ta otsustas lahkuda kahel põhjusel. «Ma arvan, et pärast Toomas Leppa tuleb asutust uuendada, ka nõukogu tasemel. Seega arvan ma, et on parem, kui seda teeb uus inimene,» ütles Alaküla.

Teine põhjus puudutas tema sõnul erimeelsusi uue juhatuse liikme konkursi korraldamisel. «Linnavalitsus soovis uue juhatuse liikme avaliku konkursi kohe läbi viia. Mina ei pidanud seda heaks plaaniks ja ma arvan, et seda võiks teha nõukogu uus esimees,» rääkis Alaküla.

Nõukogu liikmed on Leonid Mihhailov, Andres Kollist, Kaja Laanmäe, Toivo Tootsen ja Aini Härm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles