Pevkuril on partei peasekretäri kohale juba mitu uut kandidaati (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur.
Hanno Pevkur. Foto: Sander Ilvest

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur on valinud välja mitu potentsiaalset kandidaati partei peasekretäri kohale ning loodab esitada uue inimese ametisse kinnitamiseks järgmise nädala reedeks erakonna juhatuse koosolekule.

«Mõned variandid on olemas, aga ma ei hakka nende nimesid praegu avalikkuse ees lahkama. Suhtlen kõigepealt inimeste endi ja juhatuse liikmetega. Võtan endale aega, et mingeid üllatusi ei tuleks,» ütles Pevkur Postimehele.

Reformierakonna juhatuse järgmine korraline koosolek on 10. veebruaril ning Pevkur avaldas lootust, et selleks ajaks on kokkulepped olemas.

«Samas ei tahaks ma mingit survet või pinget endale seoses uue peasekretäriga peale panna. Kohalikeks valimisteks ettevalmistumine käib ja loomulikult, mida kiiremini uus peasekretär paika saab, seda parem. Aga laske mul rahulikult juhatuse liikmetega suhelda ja kandidaatide vahel valida, küll me anname teada, kui uus peasekretär on välja valitud,» rääkis ta.

Kolmapäevast tööd alustama pidanud Reformierakonna uus peasekretär Rait Pihelgas andis erakonna juhatusele täna teada, et ei saa 1. veebruarist peasekretäri kohuseid täitma asuda.

Rait Pihelgas ütles kohtumisel Hanno Pevkuriga, et seoses ootamatute perekondlike põhjustega ei saa ta asuda Reformierakonna peasekretäri ametisse, teatas erakond esmaspäeval.

Pevkur ütles esmaspäeval, et mõistab Pihelgase otsust. «Kuigi see on minu jaoks väga ebameeldiv, mõistan Raidi soovi keskenduda lähedastele. Meist keegi ei ole ootamatusteks valmis,» kommenteeris Pevkur.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles