Tallinnas tulevad müügile uue kujundusega sõidupiletid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna uued sõidutalongid.
Tallinna uued sõidutalongid. Foto: Raepress

Tallinna transpordiamet teatas, et lähipäevil jõuavad müügile ühissõidukite uue kujundusega paberpiletid. Kuni täiendava korralduseni kehtivad Tallinna ühtse piletisüsteemi sõidukites nii uue kui vana kujundusega piletid.

«Kuna sõidupiletite trükkija vahetus, muutus paberpiletite värvilahendus, kuid hindade ja sõidupiletite turvalisuse osas mingeid muudatusi ei tehtud,» ütles transpordiameti juhataja asetäitja Tiit Siimon. «Vana kujundusega sõidupileteid müüakse kuni nende varude lõppemiseni ja need kehtivad kuni edaspidise vastavasisulise info avaldamiseni, et nende kehtivusaeg on piiratud. Loodame, et uue kujundusega piletite müügiletulek linnakodanikes segadust ei tekita.»

Lisaks talongidele muutus värvilahendus ka kõigil tunnipiletitel ning paberkandjal sõidukaartidel. Juba praegu on uutest piletitest ringluses eelmüügi soodus- ehk lisatalongid (hinnaga 0,40 eurot) ja sõidutalongi raamatud (10 piletit koguhinnaga 6,39 eurot). Kõik uue kujundusega piletid jõuavad müügile lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles