Arveteklaarimine lõppes lasuga Rotermanni kvartalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriminalistid kuriteopaigal.
Kriminalistid kuriteopaigal. Foto: Sander Ilvest

Tallinna kesklinnas Roseni tänaval asuvas Metropoli hotelli fuajees tulistati eile veidi enne kella 14 inimest püstolitaolisest esemest. 45-aastase jalga haavata saanud mehe seisund ei ole eluohtlik ning ta viidi haiglasse. Prokuratuuri teatel on kahtlustatavate isikud neile teada.

Kesklinna politseijaoskonna komissar Artur Gelvei ütles sündmuskohal ajakirjanikele, et tehti ainult üks lask, mis tabas kannatanut. Kahtlustatav tulistaja ei olnud hotelli külaline, arvatavasti on tegu Tallinna elanikuga. Ülejäänud kaks meest olid tulistajaga koos, kuid nende osalust tulistamises ei kahtlustata.

Eile kella poole viie ajal õhtul otsisid politseinikud Tallinnast jätkuvalt kirjeldusele vastavaid mehi. Võimalik tulistaja on 50. aastates mees, kellel olid jalas hallid püksid ja tumedat värvi jalanõud. Temaga võisid liikuda koos pruuni värvi nahktagis ja musta värvi poolmantlis mehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles