Prokuratuur ei pidanud tulistamisega seotud mehe vahistamist vajalikuks

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei on juba tabanud vasakpoolse mehe. Parempoolne, tulistamises kahtlustatav 50. aastates mees on veel jooksus.
Politsei on juba tabanud vasakpoolse mehe. Parempoolne, tulistamises kahtlustatav 50. aastates mees on veel jooksus. Foto: PPA

Prokuratuur ei pidanud vajalikuks Metropoli hotelli tulistamisega seotud meest vahistada, kuid talle määrati elukohast lahkumise keeld.

Politsei andis eile õhtupoolikul teada, et on pidanud kinni mehe, kes osales kahtlustuse kohaselt möödunud nädalal Tallinnas Metropoli hotellis aset leidnud tulistamises. Tulistaja on endiselt tabamata, kuid nii politsei kui ka prokuratuuri kinnitusel käib tema (pildil paremal) leidmiseks aktiivne töö.

Põhja ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Saskia Kask ütles, et tabatud mehega on korraldatud esmased menetlustoimingud. 

«Nimetatud isik ei olnud tulistaja ning tema roll selles konfliktis oli väiksem, mistõttu ei pidanud prokuratuur vajalikuks taotleda tema vahistamist, vaid tõkendina kohaldati elukohast lahkumise keeld,» märkis prokurör. 

«Politsei järjepidev töö viis eile ühe tulistamises osalenud mehe kinnipidamiseni ja tänaseks on ta üle kuulatud. Oleme sellega jälle sammukese võrra lähemal viimase kahtlusaluse asukoha kindlaks tegemisele ja aktiivne töö selle nimel jätkub,» ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre.

Tambre kinnitusel on politsei saanud mitu infokildu, mida kindlasti ka kontrollitakse. Ühtlasi tänas ta kõiki inimesi, kes jagasid politseiga infot ja tegid koostööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles