Väikeettevõtete toiduainevõistlust korraldava Eesti Toiduainetööstuse Liidu projektijuht Silvie Lainela uuris tähelepanelikult Nopri Talumeierei pastöriseerimata talupiima. Samal ajal maitsesid ja nuusutasid range hindamiskomisjoni liikmed võistlusele toodud toidukaupa ning käisid aeg-ajalt suure laua juures ka kauba väljanägemist uurimas.
Väikeettevõtete toiduainevõistlust korraldava Eesti Toiduainetööstuse Liidu projektijuht Silvie Lainela uuris tähelepanelikult Nopri Talumeierei pastöriseerimata talupiima. Samal ajal maitsesid ja nuusutasid range hindamiskomisjoni liikmed võistlusele toodud toidukaupa ning käisid aeg-ajalt suure laua juures ka kauba väljanägemist uurimas. Foto: Sille Annuk

Tuhakihiga punajuust, talupiim ja porgandileib on vaid mõned maitsvad suutäied, mida väiketootjate tänavust parimat toiduainet välja selgitanud komisjon eile Tartus proovis. Pinge püsib, sest võitja pärjatakse alles aprilli lõpus.

Kommentaarid
Copy