Pevkur: sotside klassiviha on sobimatu

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur.
Hanno Pevkur. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Šokina mõjunud valitsusest välja langemine ja uue juhi valimisest tingitud pinged on Reformierakonna uue juhi Hanno Pevkuri sõnul minevik ning põhjust on lootusrikkalt vaadata nii kohalike omavalitsuste valimiste kui ka juba 2019. aasta riigikogu valimiste suunas, sest ametisoleva valitsuse «rumal käitumine» on parteijuhi sõnul vesi nende veskile.

- Olete veidi üle kuu aja Reformierakonda juhtinud. Ülekaalukas võit tuli teisele poolele šokina, mis pole teie alguspäevi ilmselt eriti kergeks teinud?

Erakonna liikmed on öelnud oma tahte. Reformierakonnas oli ju üldse esimest korda võimalus esimeest päriselt valida. Kõik erakonna liikmed peavad lõpuks sellega arvestama. Praegu näen, et töö käib igal pool üle Eesti selle nimel, et teha kohalikel valimistel hea tulemus, ja tegelikult mõeldakse ka juba riigikogu valimistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles