Olgu pind sile või karvane – igaühele leidub oma

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusataja Kati Tammjärv, kes tuli selle nädala teisipäeval Tartus Tähtvere spordipargis päikselise ilmaga rajale kollase põhjaga sulailmasuuskadega, uurib, mis on treener Vahur Teppani suuskade all. Seal on kaks heledat mohäärist karvariba, mis peaks tagama hea pidamise iga ilmaga.
Suusataja Kati Tammjärv, kes tuli selle nädala teisipäeval Tartus Tähtvere spordipargis päikselise ilmaga rajale kollase põhjaga sulailmasuuskadega, uurib, mis on treener Vahur Teppani suuskade all. Seal on kaks heledat mohäärist karvariba, mis peaks tagama hea pidamise iga ilmaga. Foto: Kristjan Teedema

Murdmaasuuskade arendajad on teinud nii palju imelisi uuendusi ja täiendusi, et nüüdisajal pole enam põhjust karta ka kõige keerulisemates ja lootusetuna paistvais ilmaoludes jänni jääda.

Olukord sellisel igipõlisel eestlaste alal nagu suusatamine muutub lausa päevadega.

«Suuskade määrimine on eilne päev,» kuulutas Vahur Teppan, hiljutine Eesti koondislane, mulle selle nädala esmaspäeval. «Kõvad mehed sõidavad paaristõugetega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles