ERR.ee: Estonia kaevanduses jätkuvad kustutustööd

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevandus..
Kaevandus.. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Estonia kaevanduses jätkuvad eile alanud tulekahju kustutustööd. Eesti Põlevkivi loodab, et esmaspäeval saab tööd kaevanduses osaliselt taasalustada.


Elektrijaamade varustamiseks põlevkiviga töötavad täna Viru kaevandus ja Narva karjäär, samuti saadetakse elektrijaamadele kütust Estonia kaevanduse laost, vahendasid

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Estonia kaevanduses süttis eile transportöörilint, mistõttu tuli evakueerida umbes 300 kaevurit ning töö Estonia kaevanduses peatada.

Tulekahju suudeti kiiresti lokaliseerida ning lahtise leegiga põleng likvideeriti hommikul kella neljaks, kuid kaevandus ei tööta praegugi ning maa all on vaid kustutustöödega tegelevad inimesed.

«Meil läks inimeste evakueerimine väga hästi,» rääkis Eesti Põlevkivi juhatuse liige Erik Väli. «Kustutustöödel osaleb umbes 30 inimest ja suurem osa nendest on mäepäästjad. Kaevurid on kodus, ootavad signaali ja loodavad esmaspäevast tööle saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles