ERRi juhiks pürgimist on kinnitanud mitu tippjuhti (3)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Tankler.
Allar Tankler. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimehe kohale on praeguseks oma kandideerimisavalduse esitanud teiste hulgas ka endine Postimehe juhatuse esimees Erik Roose, Eesti Lihatööstuse juht ja ERRi nõukogu liige Mart Luik, Eesti Ekspressi endine peatoimetaja Allar Tankler ja Tallinna linnavalitsuse avalike suhete direktor Ain Saarna.

Erik Roose ütles ERRile, et esitas avalduse reedel, kuid oma šansse hinnata ei oska, sest kandidaatide arv pole teada.

Ain Saarna ütles samuti, et on avalduse esitanud, kuid lobiga ei ole ta enda sõnul tegelnud ja valituks saamise tõenäosuse üle spekuleerida ei soovi.

Kandideerimist kinnitasid ka Allar Tankler ning Mart Luik, kellest viimane ei ole avaldust veel esitanud, kuid lubas seda kindlasti päeva jooksul teha.

ERRi nõukogu liige Agu Uudelepp ei soovinud öelda, kui palju avaldusi on praeguseks juhatuse esimehe konkursile laekunud, sest tähtaeg kukub südaööl ja kandidaate võib veel lisanduda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles