Sisustuskaubamaja talveaed on rajatud 1984. aastal, kui valmis Tartu Plastmasstoodete Katsetehase uus kontorihoone. Värvilisel suurel pildil on talveaia praegune nägu. Allpool oleval 1984. aasta lõpus või 1985. aastal üles võetud mustvalgel fotol on praegune džungel veel üsna hõre. Talveaiast paremale jäid kontoriruumid ja vasakule töötajate söökla. «Meile meeldis pärast lõunapausi talveaias jalutada ja seal pilte teha,» meenutas kammivabriku endine töötaja Mari Tootsi.
Sisustuskaubamaja talveaed on rajatud 1984. aastal, kui valmis Tartu Plastmasstoodete Katsetehase uus kontorihoone. Värvilisel suurel pildil on talveaia praegune nägu. Allpool oleval 1984. aasta lõpus või 1985. aastal üles võetud mustvalgel fotol on praegune džungel veel üsna hõre. Talveaiast paremale jäid kontoriruumid ja vasakule töötajate söökla. «Meile meeldis pärast lõunapausi talveaias jalutada ja seal pilte teha,» meenutas kammivabriku endine töötaja Mari Tootsi. Foto: Sille Annuk

Kõigepealt teretavad Sisustus E Kaubamajja ja sama hoone teisel korrusel asuvasse Karlova haruraamatukogusse minejat kolm võimast palmi. Need üha enam kõrge lae alla kasvu viskavad puud lihtsalt ei lase endast mööda vaadata.

Kommentaarid
Copy