Aasta ajakirjaniku nominentide seas on Postimehe ajakirjanik Oliver Kund

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kund
Oliver Kund Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) žüriis valis täna toimunud koosolekul aasta ajakirjaniku nominentideks Koit Brinkmanni Äripäevast, Oliver Kundi Postimehest ja Rannar Raba Sakalast, tiitli võitja avalikustatakse reedel.

Aasta ajakirjaniku nominendid valiti ajakirjanduspreemiate teiste kategooriate nominentide seast, lisaks oli toimetustel õigus peale nominentide selgumist esitada uusi kandidaate.

«Aasta ajakirjanik 2016» auhind antakse ajakirjanikule tema viimase aasta väljapaistva töö eest. Preemia suurus on 5000 eurot (neto), millele lisandub hinnaline meene.

Aasta ajakirjanik avalikustatakse 3. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas toimuval pressipeol.

Žürii esimees oli EALLi tegevjuht Mart Raudsaar. Žüriisse kuulusid Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, Eesti Päevalehe ja Delfi peatoimetaja Urmo Soonavald. Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar, Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov, Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora, Virumaa teataja peatoimetaja Aarne Mäe, Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau, Põhjaranniku peatoimetaja Erik Gamzejev ning meediaeksperdid Mart Luik ja Väino Koorberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles