Toomas Lepa järglane lubab Tallinna TV linnahalli kolida ja vaatajate arvu kolmekordistada (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV uus juht Revo Raudjärv on lubanud katta pool telekanali kuludest reklaamist laekuvate rahadega.
Tallinna TV uus juht Revo Raudjärv on lubanud katta pool telekanali kuludest reklaamist laekuvate rahadega. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna Televisiooni nõukogu kinnitas ettevõtte uueks juhatuse liikmeks Revo Raudjärve.

Telekanali endine juht Toomas Lepp vabastati ametist pärast seda, kui ta oli 48 tunniks kinni peetud ja talle esitati kuriteokahtlustus.

«Enamikku nendest ülesannetest, mida täitis Toomas Lepp, täidan nüüdsest mina. Mul on väga põhjalik nägemus, kuidas seda telekanalit muuta. Esimene eesmärk, mille nõukogu mulle andis, on see et kindlasti tuleks telekanali vaatajanumbrid kasvatada kolm korda suuremaks. TTV vaadatavus, mis on praegu 1,3 protsenti, millega kanal on Eestis seitsmendal kohal, peab aastaks 2020 kasvama kolme protsendini,» rääkis Raudjärv linnavalitsuse pressikonverentsil.

«ETV, Kanal 2 ja TV 3 on vaadatavuse poolest pikalt ees. See kolm protsenti tõstaks TTV eestikeelsetest kanalitest neljandale kohale. Mu tööleping kehtib jaanuarini 2020 ja ma loodan, et selle aja jooksul me kindlasti sinna jõuame,» lisas ta.

Raudjärv rääkis, et tema visiooni kohaselt võiks TTV kümnekonna aasta pärast välja näha selline, et 50 protsenti kanali eelarveraha tuleks linnaeelarvest ja teine 50 protsenti reklaamituludest.

«Ma arvan, et see on täiesti teostatav, kui teha mõned sammud. Esiteks kolida TTV Solarisse ruumidest linnahalli. See on üks suuri eesmärke, sest suured ruumid sobiksid telekanalile palju paremini. Teiseks ma tahan muuta selle telekanali kindlasti poliitiliselt tasakaalustatumaks. Kui saated on poliitiliselt tasakaalus ja kui reklaami eelarve suureneb, siis ma arvan, et suudame ka vaatajanumbreid tõsta,» rääkis Raudjärv.

Tulevikuplaanides on tema sõnul ka turistidele mõeldud saadete tegemine, sest seda näeb ette telekanali põhikiri. Selle, kas turistidele mõeldud programm peaks olema vene- või inglisekeelne, tuleb tema sõnul nõukoguga arutada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles