Mupo vabaneb mineviku taagast (7)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna munitsipaalpolitsei juht Aivar Toompere.
Tallinna munitsipaalpolitsei juht Aivar Toompere. Foto: Jaanus Lensment

Tallinna mupo uus juht Aivar Toompere tahab munitsipaalpolitsei ameti vabastada «Edgari roheliste mehikeste» sildist ning muuta selle repressiivorganist linnaelanikke teenindavaks asutuseks.

«Üks minu esimesi korraldusi siin majas oli see, et kui on kuskil mingid lindilõikamised ja sellised üritused, ning meie töötajad peavad seal näiteks parkimist korraldama või korda hoidma, siis nad teevad oma tööd, aga mitte ei aja lindilõikajate juures rinda ette. Sellised asjad on nüüd välistatud,» lausus ta.

Toompere lisas samas, et mupo peab mõnikord siiski tegema asju, mis kirjade järgi nende töö hulka ei kuulu. «Näiteks hiljuti jagas Toidupank inimestele konserve. Need konservid olid ju riigi omad ja Toidupank jagas neid ja sinna kogunes väga palju huvilisi. Eks seal mõni inimene üritas järjekorras vahele trügida ja oli vaja korda hoida. Selleks ei saa ju politseid kutsuda. Nii palutigi meid, et tulge ja turvake,» rääkis ta.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles