Barcelona mobiilimesslit. Mis (värvi ) on elu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku kino: Samsung pakkus VR lõbu mitmel eri moel.
Tuleviku kino: Samsung pakkus VR lõbu mitmel eri moel. Foto: Piret Tamm

Digiajastu maailm on värvikirevam ja -eredam kui tegelik elu. Võidujooks käib rohkemate värvide, laiemate vaadete ja eredamate elamuste nimel. Kiirust on piisavalt, kuigi ka see kasvab. Barcelonas peetud tänavuse üleilmse mobiilimessi (Mobile World Congress) järgseid mõtteid.

Mobiiltelefon pole enam ammu pelk kommunikatsioonivahend. Nutikas abimees ühendab meid inimeste ja asjadega, on abiaju ja kümnete muude abivahendite peremees. Moodsa telefoni sees on moodne kaamera, mis sageli ongi ostuotsuse langetamisel üks olulisimaid kaalukeeli. Telefoni ekraan peab olema veekindel ja võimalikult vastupidav kukkumistele ning löökidele, samuti võimalikult lai ja võimaldama edastada kõige moodsamat ja eredamat pilti.

Kuid mitte ainult. Tehnikud ja arendajad kõikides tootjafirmades näevad vaeva, et telefon mahuks pihku ja oleks õhuke, samas maksimaalseima ekraanipinnaga. Ja last but not least: nagu toonitas ka Huawei Consumer Business Groupi tegevjuht Richard Yu, telefon näitab, kes sa oled. Seega panustatakse disainis ka pisematele detailidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles