Kümme päeva tagasi kadunud naise otsingud jätkuvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümme päeva kadunud Elgi otsingud jätkuvad.
Kümme päeva kadunud Elgi otsingud jätkuvad. Foto: SA Kadunud

7. märtsi õhtul Läänemaal kadunud 75-aastase Elgi otsingud jätkuvad täna Harjumaal Padise vallas.

Politseinikud on läbi viinud ulatuslikke maastikuotsinguid, kuhu on kaasatud ka vabatahtlikud. Naist on otsitud politsei- ja piirivalveameti kopteri meeskonna abil, kontrollitud on haiglaid ja mahajäetud hooneid, kuid kahjuks ei ole naist seni leitud.

Naise leidmiseks on positsioneeritud tema telefoni. Tulemused andsid suure ala ja otsingutega alustati Harjumaal Padise vallas. Kuna positsioneering täpsustus, kogunevad politseinikud ja vabatahtlikud täna uuesti Padise külla ja üheskoos liigutakse edasi juba uude otsingupiirkonda.

SA Kadunud otsingugrupp ootab vabatahtlikke appi nii täna kui ka järgmistel päevadel.

Elgi lahkus oma kodust Lääne-Nigula vallast Linnamäe külast teisipäeva, 7. märtsi õhtul.

Kodust lahkudes võis naine kanda seljas pikemat musta värvi jopet ja peas musta värvi baretti. Ta on kõhna kehaehitusega, umbes 160 cm pikk ja hallide poolpikkade juustega.

Naisel võib esineda probleeme mäluga, ta on ka varem ära eksinud.

Politsei palub kõigil, kes on fotol kujutatud naist näinud või teavad tema asukohta, anda sellest teada hädaabinumbrile 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles