Heategija sai annetajate toel uue invatakso

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimeste abistaja Ants Väärsi koos oma tuttuue invatakso ja selle esimese kliendi Ülo Sauga täna hommikul Tartus.
Inimeste abistaja Ants Väärsi koos oma tuttuue invatakso ja selle esimese kliendi Ülo Sauga täna hommikul Tartus. Foto: Sille Annuk

Ants Väärsi on üle Eesti tuntud kui Põlvamaa heategija, kes sõidutab liikumispuudega ja raskelt haigeid inimesi väikebussiga arsti juurde, küsides neilt vaid sümboolset tasu bensiinihinna kompensatsiooniks.

Eile hommikul sõitis Ants Väärsi Põlvast Tartusse oma uue invataksoga, peal kaks klienti: esimene neist Ülo Sau (pildil eile hommikul koos Ants Väärsiga Tartus), keda oli vaja viia proteesimeistri juurde, ning teine Kersti Kiilo, kes vajab liikumiseks tugikeppi ja kellel oli plaanis arstiga kokku saada.

Päev oli rõõmus ja erakordne selle poolest, et valge Volkswagen Transporter, punane triip ninal ja katuseserval, sooritas oma päris esimest sõitu koos kundedega.

Uue sõiduki aitasid Väärsil osta paljud Eesti inimesed, kellele läks korda see, et vana buss, millega ta seni head oli teinud, kippus lagunema ning ähvardas seisma jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles