Mustamäe ja Lasnamäe turud avatakse mai keskpaigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevane Mustamäe turg.
Tulevane Mustamäe turg. Foto: arhiiv

Nõmme linnaosa valitsuse allasutus Nõmme Turg ehitab turud ka Mustamäele ja Lasnamäele. Mustamäel tuleb uus turg Kännu Kuke kvartalisse aadressil Vilde tee 75a, Lasnamäe aga aadressil Punane 48a. Turud avatakse kauplemiseks mai keskpaigas.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul algasid ehitustööd mõlemal turul juba eelmisel aastal, kuid talvekuudel oli lühike paus.

«Praeguseks on valmis ehitatud reovee-, sadevee- ja joogiveetrassid ning paigaldatud vajalikud side- ja elektriliinid,» ütles Vakra. «Lasnamäel käib juba välilettide ehitus, Mustamäel alustati eile lume äraveoga ning järgmisel nädalal algavad kiviparketi paigaldamiseks vajalikud pinnasetööd.»

Vakra sõnul avatakse esialgu mõlemas linnaosas ainult väliturud, kus tänavu saab kaubelda kuni oktoobri lõpuni. Mustamäel on suurem osa müügipindadest juba broneeritud.

Nii Mustamäe kui Lasnamäe turule on kavandatud ka turuhooned, kuid nende rajamine viibib seoses detailplaneeringu menetlemisega.

«Detailplaneeringu menetlemine võtab oodatust kauem aega. Kui midagi ettenägematut vahele ei tule, siis loodame turuhooned järgmiseks kevadeks valmis saada,» selgitas Nõmme Turu direktor Vello Lokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles