Eesti piletimüügitarkvara laieneb Norrasse

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nettbuss on Põhjamaade üks suurimaid bussifirmasid.
Nettbuss on Põhjamaade üks suurimaid bussifirmasid. Foto: Nettbuss

Põhjamaade suurim bussifirma Nettbuss ostab 15 protsenti rahvusvahelist piletimüügitarkvara loovast Tartu ettevõttest T solutions OÜ ja võtab selle süsteemid kasutusele nii Norra kui ka Rootsi ekspressliinidel.

Norra riigiraudteele kuuluva Nettbussi nõukogu langetas Eesti ettevõttele üliolulise otsuse ligi aasta kestnud läbirääkimiste tulemusel möödunud teisipäeval. Algul käisid läbirääkimised küll vaid tarkvara kasutuselevõtu üle, kuid ühel hetkel tulid norralased ettevõtte juurde küsimusega, kas oldaks valmis sisse võtma ka strateegilist investeeringut.

«Nad said aru, et me tegeleme õige asjaga ja oleme avastanud õige ärisuuna. Meie saime aga aru, et kasvuks vajame ka teadmisi ettevõtetest, kes meie kliendiks hakkavad – tekkis äratundmisrõõm ning aasta aega kestnud läbirääkimised jõudsid märtsis selleni, et kirjutame otsusele alla,» ütles T solutions OÜ nõukogu esimees Andres Osula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles