Koolid hoiatavad lapsevanemaid ohtlike mängude eest

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tekstid Rjazanis kahe elumaja katusel, kus hüppasid alla 16-aastane Diana ja 13-aastane Angelina. Vanemate väitel viitavad tekstid surmagruppidele suhtlusvõrgustikus. Vaalad on lapsi suitsiidile kallutavate gruppide üks põhisümboleid.
Tekstid Rjazanis kahe elumaja katusel, kus hüppasid alla 16-aastane Diana ja 13-aastane Angelina. Vanemate väitel viitavad tekstid surmagruppidele suhtlusvõrgustikus. Vaalad on lapsi suitsiidile kallutavate gruppide üks põhisümboleid. Foto: Sergei Pestov

Tabasalu ühisgümnaasiumi lapsevanemad said reedel e-kirja, milles kool teavitas neid Eesti laste seas levivatest ohtlikest mängudest.

Kiri pealkirjaga «Ohtlikud mängud» sisaldas manuses politsei ja sotsiaalkindlustusameti lastekaitseüksuse koostatud infolehte. «Juhul kui märkate või kuulete millestki sellisest, palun andke teada kas koolile või valla noorsoopolitseinikule,» lisati meilis.

«Viimastel nädalatel on sagenenud teated lastest, kes mängivad nii sõiduteedel kui sotsiaalmeedia vahendusel ohtlikke mänge ning seavad sellega ohtu oma elu või vigastavad ennast,» seisab veebikonstaabel Andero Sepa ja sotsiaalkindlustusameti lastekaitse osakonna juhataja Eve Libliku koostatud pöördumises lapsevanematele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles