Kraavi sõitnud auto omanik esitas kahjunõude

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiilasjää paneb juhtide sõiduoskuse proovile.
Kiilasjää paneb juhtide sõiduoskuse proovile. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Libeduse tõttu teelt välja sõitnud auto omanik Eva Veltri tahab teehooldajalt kohtu kaudu kahjutasu nõuda, kahjunõude esitamist kaalub ka OÜ Morobell, kelle veok libises samas kohas kraavi mõni tund varem.

Teehooldusfirma Warren Safety kinnitab, et tee oli nõuete kohaselt hooldatud. 17. veebruari varahommikul, kui sõiduauto Volvo kaldus libeduse tõttu vastassuunavööndisse ja sõitis otsa juba eelmisel õhtul teelt välja sõitnud haagisega veokile, kirjutab Lääne Elu.

Pooleldi kraavis olnud veoauto kuulus kalatöötluskontsernile Morobell ja selle juhi sõnul oli teel kiilasjää.

Veltri hinnangul on juhtunus süüdi teehooldaja ja tema tehtud piltidelt on näha õhuke jääkiht teel, mis tee äärte poolt paksemaks muutub.

Naine saatis Lääne-Nigula vallavalitsusele ja maanteeametile kirja koos fotodega, nõudes tekitatud kahjude hüvitamist, kuid seda talle ei makstud. Nüüd kaaluvad nii veoki kui veoauto omanikud kohtu poole pöördumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles