Tartu maavanem kaaperdas valla (2)

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb
Mihhail Korb Foto: Elm Riig / Sakala

Kui kuuest omavalitsusest tekkiva tulevase Elva valla esindajad tahtsid luua samanimelise Facebooki konto, oli praegune Tartu maavanem Reno Laidre (39) koos teiste reformierakondlastega neist ette jõudnud.

Ühinevad niisiis Elva linn ning Konguta, Palupera, Puhja, Rannu ja Rõngu vald. Tulevase ühendvalla Facebooki konto peaks andma inimestele teavet ühinemise kohta, aga reformierakondlased nägid selles üksiti oivalist platvormi sügisel tekkiva ühendvalla volikogu valimiskampaaniaks.

Konkreetsete isikunimedeta kontol on juba ilmunud esimesed praeguse Elva linnavõimu suhtes kriitilised noodikesed. Nii näiteks võtab seal sõna Elva vald, kes kurdab, et inimesed jäid äsjaremonditud kultuurikeskuse juures vabariigi aastapäeva aktusel rohkem kui veerand tunniks külma kätte sissepääsu ootama, garderoobisüsteem tõrkus ja saalis nappis ruumi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles