Ärimees kaebas tuntud pankrotihalduri kohtusse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Eipre & Partnerid veebileheküljelt.
Fragment Eipre & Partnerid veebileheküljelt. Foto: http://www.eipre.ee

Vandeadvokaadi ja endise Select Oili pankrotihalduri Terje Eipre ning pankrotistunud ettevõtte omaniku Nikolai Reismani vastasseis võtab üles üha kõvemaid tuure, ärimees kaebas halduri väga tõsiste süüdistustega kohtusse.

Põlevkiviõli ekspordiga tegelenud OÜ Select Oil NV omanik Nikolai Reisman esitas prokuratuurile avalduse kriminaalmenetluse alustamiseks firma endise pankrotihalduri Terje Eipre tegevuse suhtes, pannes talle süüks usalduse kuritarvitamise, tõendite kõrvaldamise ja tunnistajate kohtusse ilmumise takistamise, vahendas ERR Uudised.

Riigikohus vabastas tänavu veebruaris vandeadvokaat Terje Eipre osaühingu Select Oil NV pankrotihalduri ametist, sest Eipre pole täitnud pankrotihalduri ülesandeid hoolikalt ja ausalt.

Eipre ütles ERRi uudisteportaalile, et Reisman on tema suhtes esitanud korduvalt kuriteokaebusi, kuid ühtegi menetlust ei ole siiamaani algatatud.

«Ta esitab neid regulaarselt ja seda tõenäoliselt sellepärast, et mina olen haldurina esitanud tema suhtes kuriteokaebuse raamatupidamiskohustuse rikkumisega seoses, maksejõuetuse põhjustamises ning vara varjamisega pankroti- ja täitemenetluses, mida ka uuritakse,» selgitas Eipre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles