Tallinnas rööviti eile õhtul inimene, politsei otsib kahtlusalust

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja prefektuuri kriminaalbüroo palus avalikkuse kaasabi leidmaks fotol kujutatud 1983. aastal sündinud meest, kes on nüüdseks leitud.
Põhja prefektuuri kriminaalbüroo palus avalikkuse kaasabi leidmaks fotol kujutatud 1983. aastal sündinud meest, kes on nüüdseks leitud. Foto: Põhja prefektuur

Eile kella 10.40 ajal laekus politseile teade võimalikust vabaduse võtmisest Tallinnas Humala tänaval. Politsei palub võimaliku röövija asukoha väljaselgitamiseks inimeste abi.

Ärevale teatele reageerinud politseiametnikud viisid eile sündmuskohal läbi sõiduki- ja sündmuskoha vaatluse ning hilisõhtul selgitasid kriminaalpolitseinikud välja ka meessoost kannatanu asukoha, kes pääses raskemate vigastusteta.

Pressiesindaja ütles BNS-ile, et kannatanu sai kergemaid vigastusi vabaduse võtmise, mitte politseioperatsiooni ajal. Kannatanu vabastamisel ei kasutanud politseinikud tulirelvi.

Nii kannatanu kui ka kahtlustatav on Eestis elavad mehed, kelle tausta ei soovinud pressiesindaja täpsustada.

Politseil on alust arvata, et rööviks kasutati halli värvi väikebussi Mercedes-Benz Viano numbrimärgiga 197 BPK.

Politsei sõnul viitavad tõendid, et kannatanu ja kahtlustatav tunnevad üksteist ning tegu võib olla omavahelise tüliga. Kriminaalmenetluse käigus tegid politseinikud läbiotsimisi.

Juhtunuga seoses otsib Põhja prefektuuri kriminaalbüroo fotol olevat 1983. aastal sündinud meesterahvast ning palub abi ka nimetatud väikebussi asukoha kindlaks tegemisel.

Kõigil, kel on infot mehe või kirjeldatud väikebussi asukoha kohta, palub politsei anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 5690 4272. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles