Tundmatule ei tasu tagasi helistada

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panthermedia/ Andriy Popov

Tundmatult välismaa numbrilt on tulnud sulle vastamata kõne või sõnum suurvõidust? Kui põnevusest sel numbril tagasi helistad, võib sellest rikkaks saada hoopis numbriomanikust pettur.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjaki andmeil on selle aasta jooksul politseile laekunud mõned üksikud teated välismaistelt numbritelt tehtud vastamata kõnedest, kuid vähemalt need, kes politseile kõnedest teatanud on, ei ole neil numbritel tagasi helistanud.

«Nimetatud on telefoninumbreid, mis algavad numbritega +407, +441 või +402,» ütles Gonjak. Tele2 klienditeenindusdirektor Sirli Seliov nimetas peale nende veel Somaalia (+252) ja Suurbritannia (+447, samuti +441) numbreid. Telia meediasuhete juht Raigo Neudorf mainis Indiat (+91) ning kõnesid pidavat tulema ka teistest Kesk- ja Lõuna-Euroopa riikidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles