Reporter.ee: mõrvarite kohtuasjad venivad

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Täna lükkus Harju Maakohtus jälle edasi kaks kohtuasja, kuna tunnistajad ei saanud kohtusse tulla ning rahvakohtunik sõitis välismaale.


Tarmo Lepik on tapmise eest juba varem vangis istunud. Täna pidi Harju maakohtus jätkama kohtuasi, kus 44-aastast Lepikut uues tapmises süüdistatakse. Nimelt üüris Lepik Tallinnas korterit, kus mehel tekkis süüdistuse järgi üürirahade pärast tüli korteriomaniku Õie Bobretsovaga. Lepik lõi Bobretsovat mitu korda taburetiga pähe, kuni naine lõpuks suri. Surnukehast vabanemiseks tükeldas Lepik naisterahva keha.

15 minutit peale kohtuasja arutamise algust lahkusid kõik menetluse osalised kohtusaalist, sest juba 19. veebruaril alanud kohtuasi lükati jälle edasi. Seekord 10. novembrile. Põhjuseks see, et kannatanud helistasid kohtusse ja ütlesid, et nad on haiged ning tunnistaja viibib lähetuses välismaal.

Ka masuudimõrvaritena kuulsust kogunud Jüri Tšerkašini, Regina Ivanova ja Dmitri Ivanovi kohtuasi lükkus täna edasi. 5. märtsil alanud kohtuprotsess lükati edasi 22. oktoobrile. Põhjuseks, et üks rahvakohtunikest sõitis välismaale. Süüdistuse järgi röövis Jüri Tšerkasin 30-aastaselt Nellilt üleriided.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles