ERR tahab ehitada uue telekompleksi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi uus raadiomaja.
ERRi uus raadiomaja. Foto: ERIK PROZES/

Valitsuskabinet plaanib lähiajal heaks kiita Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) kava ehitada seniste telemajade renoveerimise asemel Tallinna raadiomaja sisehoovi uus tänapäevane telekompleks. Uue kompleksi ehitus ja sisustus lähevad maksma üle 50 miljoni euro.

«Sellel kevadtalvel on nõukogu üle vaadanud ja heaks kiitnud need dokumendid, mis meie poolt (uue hoone asjus – toim) valitsusele otsustamiseks antakse,» ütles ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp.

Uue hoone maksumuse osas on tema sõnul erinevaid arvutusi ja ühtegi konkreetset arvu ta välja tuua ei soovinud. Küsimusele, kas hoone rajamine läheks maksma üle 50 miljoni euro, vastas nõukogu esimees, et «ka selline arvutus on olemas».

Juhul kui valitsus kiidab ERRi uue telekompleksi ehituse heaks, sõltub ehituse algus ja konkreetne ajakava Uudelepa sõnul juba edasistest läbirääkimistest valitsuse ja riigikoguga. Valitsuse heakskiidu korral saaksid uue kompleksi ehitustööd kõige varem alata 2019. aastal ja hoone oleks lõplikult valmis 2022. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles